Behandelingen

Permanente Make-up

PMU behandelingen worden uitvoerig besproken. Pas dan kan de behandeling beginnen.

Bij permanente make-up oftewel PMU brengen we pigment in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiëne module wordt geplaatst. Van tevoren zullen we ingaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur.

De aan te brengen correctie wordt eerst getekend en zal na goedkeuring door middel van pigment in de huid worden aangebracht.

Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Na een aantal dagen zal deze lichter worden, doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer te licht uit en zal bijgewerkt moeten worden in een tweede behandeling. Dit zal plaatsvinden 4 tot 6 weken na behandeling.

Permanente make-up pakt niet bij iedereen hetzelfde. Dit heeft te maken met aanleg, een dunne huid, veel roken en alcohol- of medicijn gebruik. Ook wanneer de huid veel bloed verliest tijdens de behandeling, pakt het pigment minder goed. Indien dit het geval is vindt een derde behandeling plaats.

Nazorg permanente make-up

De genezingstijd van een PMU behandeling bedraagt ongeveer een week. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk. Vermijdt water de eerste zeven dagen en stel het behandelde gebied niet bloot aan zon of zonnebank. Ook wordt sporten afgeraden in de eerste week na de behandeling.

Belangrijke informatie

Tijdens zwangerschap kunnen wij de behandeling niet uitvoeren. Tot 24 uur voor de behandeling geen alcohol, aspirines of andere bloed verdunnende middelen innemen. Tot een week voor de behandeling geen peelings en de wenkbrauwen niet blootstellen aan zon of zonnebank.

Henna Brows

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van ons gezicht. Je wilt ze daarom perfect in shape hebben. Het verven van je wenkbrauwen is de manier om je look met minimale inspanning te upgraden. De Henna Brow behandeling is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en komt er geen ammoniak en oxidanten aan te pas. Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. Het blijft tot 4 weken op de haartjes zichtbaar.

Nazorg

Laat de Henna de eerste 24 uur rusten. Geen water, zeep of iets anders. Het heeft zuurstof nodig en moet in de huid intrekken. Niet wrijven over de wenkbrauwen. Gebruik geen olie en oliehoudende producten.

Hybrid Brows

Hybrid verf drukt net als henna af op de huid én op de haartjes. Met dit verschil dat hybrid verf langer mooi blijft op de haartjes en iets minder intens is dan de henna verf. Tijdens de behandeling krijg je altijd advies welke verf het beste bij jou past.

Laat de verf de eerste 24 uur rusten. Geen water, zeep of iets anders. Het heeft zuurstof nodig en moet in de huid intrekken. Niet wrijven over de wenkbrauwen. Geen olie of oliehoudende producten.

Facial waxing

Waxen is een van de beste methodes om lichaamshaar te verwijderen en biedt in vergelijking met andere methodes veel voordelen. Bovendien is het een van de meest natuurlijke manieren van haar verwijderen.

Waxen zorgt voor een gladdere huid gedurende een langere periode. Bij scheren komen de haren dikker, stugger en sneller terug, omdat deze bot worden afgekapt. De haartjes groeien na een scheerbeurt in razend tempo weer terug, waardoor je binnen een dag weer opnieuw kan beginnen. Doordat bij waxen de gehele haar inclusief wortel wordt verwijderd, blijven de haartjes veel langer weg en komen ze veel zachter terug.

Door intensief gebruik te maken van het scheermes zorgt dat vaak voor irritaties en beschadigingen aan de huid. Scheren is daarmee niet alleen slecht voor de huid, maar kan in sommige gevallen ook pijnlijk zijn en zorgen voor lelijke plekken op het lichaam. Waxen biedt een goede oplossing voor deze irritaties en wondjes. Doordat de haartjes op een professionele wijze uit de huid worden getrokken, wordt de huid zo min mogelijk getraumatiseerd.

Lash Lift

De lash lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van een krultang of wimperextensions. Wij werken met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve, producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag! Het resultaat van de lash lift behandeling is ongeveer 6 weken zichtbaar.